Natuurhuisje Gitstapper Hof

Genieten van een rustgevende vakantie midden in de natuur! Het vrijstaande natuurhuisje Gitstapper Hof staat voor een heerlijk, sfeervol verblijf. Hier kunt u optimaal genieten van het vrije uitzicht over de bosrand van het “Effelderwald”. De ultieme locatie voor de natuurliefhebber met op steenworp afstand alle mogelijkheden die “de Gitstap” u te bieden heeft. 

Boekt u een vakantie in het Gitstapper Hof dan bent u verzekerd van al het mooie wat de natuur u te bieden heeft, het uitzicht over de velden aan de ene kant, en aan de andere kant de bosrand. Er zijn tal van mogelijkheden om een fiets,- wandel,- of ruiterroutes te starten. Ook de perfecte plek om met de kinderen te genieten van alle rust, waar er genoeg ruimte is om buiten te spelen.

gitstapper hof

Sfeervol Gitstapper Hof

Het rustig gelegen Gitstapper Hof is sfeervol ingericht. Er is een ruime keuken aanwezig met alle luxe die gewenst is tijdens een vakantieverblijf. De sfeervolle woonkamer met palletkachel, en Duitse eethoek past precies bij het vakantiegevoel dat dit natuurhuisje met zich mee brengt. Er zijn twee slaapkamers aanwezig, elk met een stapelbed en een eenpersoonsbed.

Boek een verblijf in de Gitstapperhof voor minimaal 2 nachten, een midweek of per week.
Overnachten in Gitstapperhof kan vanaf 2 personen tot maximaal 6 personen.
Honden zijn toegestaan en mogelijkheid om paarden mee te brengen.