Gitstapper Hof X De Gitstap

De Gitstap

Onder “De Gitstap”  horen de restaurants Aan De Hoeve en De Huifkarhoeve, Speeltuin de Gitstap en De Gitstappermolen. Door de combinatie van overnachten bij Gitstapper Hof en eten en drinken bij de Gitstap zijn deze twee onlosmakelijk verbonden van elkaar.

Al meer dan 30 jaar is de Gitstap een begrip in de regio en verre omstreken. Onze restaurants zijn dagelijks geopend voor ontbijt, lunch en diner. Hier geniet je van een hapje en een drankje of  koffie en vlaai in onze restaurants. Voor de kinderen is er een grote speeltuin waar je een hele dag kan vertoeven. Neem eens een kijkje in de eeuwenoude watermolen ‘De Gitstappermolen’.

De Gitstap ligt pal naast Gitstapper Hof, ongeveer 100 meter!

Restaurant Aan De Hoeve

Dé plek waar je tot rust kunt komen en bourgondisch mag genieten van een hapje en een drankje.

Restaurant Aan De Hoeve ligt pal naast de Gitstappermolen. In ons restaurant kunt u bourgondisch genieten van ontbijt, lunch en diner. Dagelijks serveren wij onze  gerechten met verse en lokale producten. Laat u op het terras eens verwennen met ons eigen gebrouwen Gitstapper-Weizen.

Geniet van een stukje Limburgse vlaai met een kop koffie op het terras of diner gezellig in ons restaurant! Onze menukaart biedt voor iedereen wat wils, van ons regionaal rundvlees tot een overheerlijke burger.

Hier serveren wij ook het dagelijks ontbijt, dat u eventueel geboekt heeft bij Gitstapper Hof.

Pannenkoekenhuis De Huifkarhoeve

In de voormalige graanschuur kan je heerlijk vertoeven van heerlijke ambachtelijke pannenkoeken. Probeer eens onze heerlijke pannenkoeken specials met meel gemalen in onze Gitstappermolen.

Bij ons kunt u terecht voor een soepje of een drankje. Vergeet natuurlijk niet een stukje Limburgse vlaai met een kop ‘Mestreechter’ koffie.

In de zomer kunt u ook lekker vertoeven op ons gezellige en ruime terras. De authentieke sfeer bij Huifkarhoeve zult u niet snel vergeten.

De Gitstappermolen

Neem eens een kijkje in de oeroude graan- en meelmaalderij de Gitstappermolen. De watermolen heeft zijn eeuwenoude maalwerk behouden en werd volledig gerestaureerd. Tot op heden wordt er nog altijd meel gemalen, voornamelijk kamut. Sinds december 2019 wekken we met de watermolen elektriciteit op. Hierdoor is de molen energie-neutraal.

In het nostalgische winkeltje van de Gitstappermolen kun je terecht voor onder andere brood-en cakemixen, streekproducten, cadeau-artikelen, maar ook vers brood of een heerlijke vers gebrande Blanche Dael koffie!

Speeltuin De Gitstap

In onze ruime buitenspeeltuin heb je overzicht over de gehele speeltuin, ideaal om de kinderen zorgeloos te laten spelen. In de speeltuin kun je ook een ijsje kopen of een lekkere snack eten. Heerlijk om een  hele dag met de familie door te brengen.

Laat uw kinderen genieten van de vele speeltoestellen, zoals de trampolines, helicoptertjes of een van de vele klimrekken. Sinds april 2021 is er een “waterpark” aangelegd in de speeltuin. Speel op een leuke en avontuurlijke manier met water tijdens de warme zomerse dagen!

TIP! Boekt u bij ons in het hotel? Dan heeft u gratis toegang tot de buitenspeeltuin! Op vertoon van uw kamerpas, krijgt u voor het aantal personen dat u geboekt heeft gratis entree!