Overnachten in “Gitstapperhof”

De voormalige boerderij is volledig gerenoveerd tot 17 unieke kamers, dit midden in de landelijke omgeving. Een overnachting staat voor rust in de natuur met alle moderne luxe die gewenst is om optimaal van je verblijf te kunnen genieten.

De landelijke sfeer, de moderne luxe en de perfecte ligging in de natuur,  maken overnachten in “Gitstapperhof” uniek. De authentieke, landelijke sfeer maakt het bourgondische gevoel helemaal compleet.
Genieten van alle rust in de prachtige natuur maken onze kamers ideaal voor een vakantie of weekendje-weg. De kamers zijn ruim en modern ingericht en daarbij van alle gemakken voorzien. Kortom de ideale plek voor de natuurliefhebber, maar ook voor familie-vakanties of zakelijke overnachtingen.

gitstapper hof

In de buurt

Maak je overnachting compleet met alle luxe die de Gitstap te bieden heeft. Kom bourgondisch genieten in een van onze restaurants en geniet van een heerlijk ontbijt, lunch of diner.

Met de Gitstap op loopafstand maak je een overnachting, weekendje-weg of vakantie helemaal af. Geniet in de morgen van een heerlijk ontbijt. Onze uitgebreide lunch-en dinerkaart biedt voor iedereen wat wils, van ons Gitstappertje tot Regionaal rundvlees of Zoervleisj. Eet je liever vegetarisch, dan is er ook genoeg keuze! Wist je dat we zelf ons eigen bier laten brouwen? Proef eens op het terras een Gitstapper-Weizen van de tap! Natuurlijk is er ook genoeg rust en ruimte voor een zakelijke bespreking, lunch of diner.
Op vakantie met je gezin? Breng dan eens een bezoekje aan onze riante Speeltuin de Gitstap of laat je eens rondleiden door de eeuwenoude Gistappermolen waar tot op heden nog steeds gemalen wordt.

gitstapper hof

Groepen

De 17 ruime kamers maken overnachtingen voor groepen tot 50 personen mogelijk. Zoek je een plek midden in de natuur om te overnachten tijdens een wandel-of fietstocht? Of wil je de gasten van een bruiloft of partij de mogelijkheid bieden ergens dichtbij de Gitstap te laten overnachten?

Wandel-of fietsweekend organiseren rondom Nationaal Park de Meinweg met voor deelnemers de mogelijkheid tot overnachten, bespreek dan eens de mogelijkheden in Gitstapperhof! Ook voor trektochten te paard is een overnachting in Gitstapperhof ideaal, er zijn in overleg tevens weien beschikbaar voor je viervoeter. Heeft u een feest of partij in de omgeving, of een bruiloft bij de Gitstap? Ook dan zijn er tal van mogelijkheden om je gasten onder te brengen.

gitstapper hof

Een genot binnen
en buiten

Amir Gutic
Vormelique

I'm very glad I had the opportunity to visit this hotel. The stuff is very friendly and I will definetly visit the hotel again next year.

Amir Gutic
Vormelique

I'm very glad I had the opportunity to visit this hotel. The stuff is very friendly and I will definetly visit the hotel again next year.

gitstapper hof

Hoe kunt u
ons bereiken

De Gitstap ligt aan de Gitstappermolenweg en is makkelijk bereikbaar ondanks het feit, dat uw navigatiesysteem zal aangeven, dat het adres aan een doodlopende weg ligt.

Zowel vanuit het noorden als het zuiden, neemt u op de A73 afslag nr. 20 (Nationaal Park De Meinweg). Vervolgens rijdt u over de N293 en de N570 (Keulsebaan, Herkenbosscher weg) richting Herkenbosch en Wassenberg. Net voor de grensovergang Rothenbach slaat u rechtsaf. Na ca. 250 meter slaat u linksaf en rijdt onze grote parkeerplaats op.

Voor de mensen uit het zuiden, die over de “Selfkant” komen geldt de volgende route.
Op het eind van de N274 neemt u op de rotonde de 2e afslag, bij de volgende rotonde neemt u de 1e afslag. Deze weg blijven vervolgen (door het centrum van Vlodrop) tot de volgende rotonde.
Hier neemt u weer de 1e afslag.

Na de verkeersdrempel slaat u de 1e weg rechtsaf. U rijdt nu door de “Etsberg”. Na het bordje van einde bebouwde kom gaat u de 1e weg rechtsaf. U bent gearriveerd.

Uit alle richtingen geldt, dat er bewegwijzering is naar onze bedrijven.